Lumarts-laboratorio

Lumarts-laboratorio on tarkoitettu toiminnalliseen STEAM-opetukseen (luonnontieteet, teknologia, insinööritieteet, taiteet ja matematiikka). Toiminta on suunnattu kaikille luokka-asteille. Oppilaiden työskentelyä ohjaa Aaltolainen tai toiveesta opettaja itse. Lumarts-laboratorio sijaitsee Espoon Otaniemen kampuksella. Valitse vierailun teema ja ota yhteyttä. Työohjevalikoimat päivittyvät syksyn 2017 aikana.

Tee varaus alla olevien linkkien kautta valitsemalla sopiva vierailun aihe.

Lumarts-laboratorio on moderni oppimisympäristö, jossa kohtaavat tiede ja taide. Työvalikoima on rakennettu siten, että Aalto-yliopiston tutkimus- ja opetus tulevat aiheina esille. Työohjeiden sisällöissä on otettu huomioon valtakunnalliset opetussuunnitelmat. Mielekkääseen opintokäyntiin valmistautuminen on yhtä tärkeä kuin itse vierailu, joten lue ohjeet täältä.

Lumarts-laboratorio sijaitsee Kemian tekniikan korkeakoulun rakennuksessa (Kemistintie 1B, Espoo). Sisäänkäynti on 50 metriä metrotunnelin itäisen uloskäynnin vieressä. Näin ollen luoksemme on helppo saapua myös Helsingistä.

Lisätietoja Lumarts-laboratorion toiminnasta voi kysyä:

Koordinaattori Veli-Matti Ikävalko, veli-matti.ikavalko [at] aalto [dot] fi, p. 0503511103
 

 

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 29.01.2018.